Kaaos ilman perustaa : Quentin Meillassoux’n korrelationismikritiikki, eli kuinka ajatella absoluuttia - Ekola, Akseli (2017)
Tutkielmassa analysoin Quentin Meillassoux'n korrelationistisen filosofian kritiikkiä ja todellisuuden radikaalisti kontingentin luonteen -argumenttia.