Yritysten konkurssitodennäköisyyden ennustaminen logistisella regressiomallilla - Lehmusvirpi, Ville (2018)
Luotettavan ennustemallin rakentaminen on yksi konkurssitutkimuksen keskeisin tavoite. Tällainen malli voi antaa tietoa mahdollisesta lähestyvästä konkurssitapahtumasta jo paljon ennen laskennallista konkurssihetkeä.