Television äänen muutos teknologisessa kehityskulussa : paikallaan pysyviä ja liikkuvia television äänen käyttömuotoja - Korhonen, Ahti (2018)
Television ääni on merkittävästi muuttumassa. Analoginen ääni on perinteisesti ollut yhdensuuntaista −lähettäjältä–vataanottajalle –suuntaista, ja välittäminen on ollut ylhäältä–alas –muotoista. Enää ei ole kyse pelkästään äänen välittämisestä vaan myös käytöstä.