Convex analysis and dual problems - Kupiainen, Salla (2018)
Tässä tutkielmassa tarkastellaan valittujen variaatiolaskennan ongelmien ja näiden duaaliongelmien välisiä suhteita. Tutkielmassa esitetään aiheen yleinen teoria ja annetaan esimerkkejä sovelluksista.