Finding one's way in society : identity, positioning and discourses in immigrant narratives - Haapasaari, Osku (2018)
Tutkin pro gradussani maahanmuuttajien identiteettejä kielen käyttäjinä ja kielen oppijoina sellaisina kuin ne esiintyvät heidän maahanmuuttoaan ja työelämäänsä koskevissa haastatteluissa, jotka on tehty vuosina 2012-2013. Käsittelen työssäni identiteettejä alati muuttuvina, moninaisina, kontekstisidonnaisina, vuorovaikutuksessa esiin tulevina ja kamppailun tapahtumapaikkoina.