Miten homma hoidetaan himaan? : onko työn ja asumisen yhdistämisestä toimivaksi nuorten asumispalveluksi? - Kinnunen, Reetta (2017)
Tämän kandidaattityön tarkoituksena on selvittää, millainen Homma himaan –palvelun nykyinen prosessi on ja millaisia tekijöitä, jotka vaikuttavat toimivan sosiaalipalvelun sisältöalueisiin, Homma himaan -palvelun nykyisestä prosessista voidaan löytää? Aineistona toimi itse keräämäni kysely- ja haastatteluaineisto, johon vastasivat asukkaat, organisaation jäsenet ja yhteistyökumppanit. Aineistoa analysoitiin teoriaohjaavan sisällönanalyysin keinoin. Analyysissäni etsin nykyisestä prosessista asioita, joilla voidaan nähdä olevan vaikutusta Virtasen ja Stenvallin toimivan sosiaalipalvelun sisältöalueisiin, jotka linkittyvät palvelun saatavuuteen, laadukkaaseen kokemukseen, kysynnän ja tarjonnan kohtaamiseen sekä vaikuttavuuteen.