Oppilaiden kokemuksia melusta - Henriksson, Mari-Anne (2017)
TIIVISTELMÄ Henriksson Mari-Anne. 2017. Oppilaiden kokemuksia melusta. Kasvatustieteen pro gradu - tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos.