Spatiaalisen ikkunoinnin ja sokean signaalinerottelun menetelmien hyödyntäminen MEG-aineiston analysoinnissa - Hakala, Karita (2018)
Sokean signaalinerottelun menetelmät ovat käyttökelpoisia magnetoenkefalografilla mitattujen aivomagneettikäyrien analysoinnissa. Sokean signaalinerottelun menetelmien avulla voidaan selvittää, mistä aivoaktivaatio on peräisin ja millaisiin toimintoihin aktivaatio voidaan yhdistää. MEG-aineiston ajallinen tarkkuus on hyvä, joten lyhytkin mittausaika tuottaa hyvin suuren aineiston.