Forged fingerprints and PGP architecture - Berg, Matias (2018)
Tämän pro gradu-tutkielman tavoitteena on selvittää, että mikä tapa tuottaa PGP sormenjälkiä on tehokkain. Tämä tehdään siitä syystä, että halutaan löytää mahdollisimman tehokas tapa luoda samankaltainen sormenjälki kuin kohteen julkisen avaimen sormenjälki. Sormenjäljet lasketaan 2048-bittisistä RSA avaimesta neljällä eri tavalla, jotta selviäisi mikä niistä on aika- ja tallennustila-tehokkain. RSA useammalla kuin kahdella alkuluvulla toteutettuna näyttää olevan nopein ja vievän vähiten tallennustilaa olettaen, että alkulukujen määrä valitaan tarkoin.