Maahanmuuttajamiesten tekemän seksuaalisen väkivallan konstruoiminen sosiaaliseksi ongelmaksi vuoden 2015 internetkeskusteluissa - Hiironen, Minna; Kiviniemi, Veera (2017)
Tässä pro gradu -tutkielmassa selvitetään, miten maahanmuuttajamiehistä puhutaan seksuaalisen väkivallan tekijöinä internetkeskusteluissa vuonna 2015. Tarkastelun kohteena ovat selonteot, joilla tekoja selitetään, ongelmapuhe ja uhkakuvat, joita keskusteluissa nousee sekä ratkaisuehdotukset, joita tähän sosiaaliseen ongelmaan esitetään. Tutkimuksessamme tarkastelun kohteena ovat myös vasta-argumentit, joilla maahanmuuttajien tekemää seksuaalista väkivaltaa ja siitä tuotettua ongelmaa kiistetään.