Ponnahduslauta uusiin matemaattisin haasteisiin : korkeakouluopintoihin valmistavan matematiikan verkkokurssin kehittäminen - Hauhia, Milla; Niemi, Kalle; Suonto, Henri (2018)
Tämän pro gradu -työn tarkoituksena on esitellä kesällä 2017 laajennetun korkeakouluopintoihin valmistavan matematiikan MathMarket-verkkokurssin kehittämisen vaiheita. Työssä keskitytään niihin tehtäväkokonaisuuksiin, joiden laatimisesta vastasivat tämän työn kirjoittaneet matematiikan aineenopettajaopiskelijat. MathMarket-kurssin tavoitteena oli helpottaa siirtymää matematiikan korkeakouluopintoihin ja aktivoida opiskelijoiden matematiikan osaamista ennen varsinaisten opintojen alkamista. EduFutura Jyväskylän rahoittama MathMarket-verkkokurssi toteutettiin yhteistyössä Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän kanssa.