Akuuttien polvivammojen esiintyvyys 10-14-vuotiailla jalkapalloilijoilla - Myllymäki, Elina (2017)
Elina Myllymäki (2017). Akuuttien polvivammojen esiintyvyys 10-14-vuotiailla jalkapalloilijoilla. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto (fysioterapia), pro gradu-tutkielma, 40 s, 1 liite.