Yhteishallinta virtavesien kunnostuksissa : tapaustutkimus näkökulmien yhteensovittamisesta Korholankoskien kunnostuksessa - Kallio, Konsta (2017)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on tarkastella yhteishallinnan (co-management) periaatteiden toteutumista Hankasalmen ja Konneveden kuntien alueella sijaitsevien Korholankoskien kunnostusprojektissa, joka toteutettiin vuosien 2009-2011 aikana. Tapaustutkimuksen muodossa toteutetussa tutkimuksessa on tarkasteltu Korholankoskien alueella vaikuttavien paikallistason käyttäjäryhmien edustajien Korholankoskiin liittämiä näkökulmia ja sitä, kuinka heidän näkökulmat on otettu huomioon kunnostuksen toteuttamisessa. Tutkimuksen näkökulma mahdollistaa kunnostuksien legitimiteettitason tarkastelun välittömästi koskiin yhteydessä olevien toimijoiden tasolla.