Predstavlenie Evropejskovo saûza : kriticeskij diskurs-analiz v trjëh tekstah Olega Makarenko - Hankkila, Niika (2017)
Viime vuosien aikana Eurooppa on kärsinyt monista sosiaalis-taloudellisista ja poliittisista haasteista, kuten esimerkiksi pakolaisongelmasta, korkeasta työttömyydestä sekä Iso-Britannian eroamisesta Euroopan unionista. Lisäksi Ukrainan kriisin aiheuttamat talouspakotteet Venäjää vastaan ovat viilentäneet tämän itäisen suurvallan ja unionin välejä.