Vanhemman ja kasvattajan luottamuksen rakentuminen varhaiskasvatuksen aloituksessa - Laaksonen, Kati (2017)
Laaksonen, Kati. 2017.Vanhemman ja kasvattajan luottamuksen rakentuminen varhaiskasvatuksen aloituksessa. Varhaiskasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden laitos. 92 sivua.