Marginaalin vangit? : opioidiriippuvaisten korvaushoidossa olevien kokemuksia marginaalisuudesta G. H. Meadin minäkäsityksen valossa - Paukkunen, Tuuli (2014)
Tutkin pro gradu -tutkielmassani opioidiriippuvaisten korvaushoidossa olevien kokemuksia marginaalisuudesta. Korvaushoito on opioidiriippuvaisten kuntouttavaa, päihteettömyyteen tähtäävää ja haittoja vähentävää hoitoa. Se on päihdehoidon muoto, joka yhdistää sekä lääkkeellisiä että psykososiaalisia menetelmiä.