Fosforin jälkisaostus ja saostuskemikaalin kierrätys - Reuna, Sini (2015)
Tämän pro gradu -tutkielman kirjallisessa osiossa perehdyttiin fosforin saostamiseen vaikuttaviin tekijöihin ja mahdollisiin menetelmiin jatkokäsitellä puhdistetusta jätevedestä saostettua fosforisaostumaa, siten että saostuskemikaalin metalli olisi uudelleen käytettävissä ja fosfori teollisuudelle ja kasveille käyttökelpoisessa muodossa. Mahdol-lisiksi menetelmiksi jatkokäsittelyyn valikoituivat ioninvaihto ja kalsiumsaostus.