The effect of exercise intensity and exercise environment on brain-derived neurotrophic factor (BDNF) and physiologic parameters in young male skiers - Ruostekoski, Anni (2017)
Ruostekoski, Anni. 2017. Intensiivisen intervalliharjoituksen ja harjoitusympäristön vaikutus aivoperäiseen hermokasvutekijään ja fysiologisiin vasteisiin nuorilla mieshiihtäjillä. Liikuntabiologia, Jyväskylän yliopisto, Liikuntafysiologian Pro Gradu- tutkielma, 64s.