Sex-specific cold acclimation transcriptomics of Drosophila montana : the role of alternative splicing - Envall, Tapio (2017)
Drosophila montana -kärpäsen sukupuolisidonnainen geeniekspressio kylmäakklimaatiossa : vaihtoehtoisen silmukoitumisen rooli.