Metsästyksen koetut hyvinvointivaikutukset : "elämyksiä ja onnistumisia" - Heinonen, Kati (2017)
Heinonen, K. 2017. Metsästyksen koetut hyvinvointivaikutukset: ”Elämyksiä ja onnistumisia”. Liikuntatieteellinen tiedekunta. Terveyskasvatuksen pro gradu -tutkielma, 49 s., 2 liitettä.