Viiankiaapa : suojeltu suo taiteen lähtökohtana - Kiuru, Kaija (2017)
Maisterintutkielmani käsittelee tutkimustiedon, subjektiivisten luontokokemusten ja ympäristöeettisten pohdintojen merkitystä ja keskinäistä suhdetta taidetta ja tiedettä yhdistävässä Suojeltu aapa -hankkeessa ja hankkeen teoksissa.