Päätöspuiden käyttö koneoppimisessa - Nykänen, Visa (2017)
Päätöspuihin perustuvia menetelmiä ollaan käytetty laajasti koneoppimisen eri tehtävissä. Tämä tutkielma kokoaa tietoa siitä miten ja mihin näitä menetelmiä ollaan käytetty. Käydään läpi yksittäisen päätöspuun luominen datasta ja tämän pohjalta tutustutaan kokoonpanomenetelmiin, joissa kootaan useita päätöspuita. Lopulta tutustutaan vielä joihinkin esiteltyjen menetelmien sovelluksiin.