Hiilinanoputkihemiselluloosan virtaus mikrokanavan leveyden funktiona - Saari, Joonas (2017)
Mikrofluidistiikka ja mikroelektroniset systeemit löytävät tiensä entistä useammin arkipäiväiseen elämään ja tutkimukseen. Vaikkakin hiilinanoputket ovat yksi tutkituimmista materiaaleista, niin lähestyimme asiaa käyttämällä hemiselluloosalla vesiliukoistettuja hiilinanoputkia. Tarkoituksena on tutkia tämän hiilinanoputki-hermiselluloosaliuoksen kuljetusta mikrofluidististen kanavien läpi. Lähestymistapamme on käyttää PDMS mikrokanavia, joita valmistimme eri halkaisijoilla. Muotit mikrokanavien valmistusta varten saimme Aalto yliopistosta.