The role of corporate responsibility and external services in the internationalisation of industrial SMEs in Finland - Värri, Annastiina (2017)
Tutkielman tavoite on lisätä ymmärrystä kuinka suomalaiset teollisuuden alan pk-yritykset näkevät ulkopuolisten palveluntarjoajien roolin suhteessa vastuulliseen kansainvälistymiseen digitalisaation aikakaudella. Tutkielman tarkoitus on selvittää pk-yritysten tämänhetkisiä tarpeita ulkopuolisen tuen suhteen kansainvälistymisprosesseissaan: minkälainen ja missä vaiheessa ulkopuolinen tuki on yrityksille arvokkainta? Samanaikaisesti tutkielma tarkastelee kansainvälistymisprosesseja yritysvastuun näkökulmasta.