Graafisten käyttöliittymien testaus ja testausviitekehykset - Honka, Jere (2017)
Testiautomaation toteuttaminen on tärkeä vaihe ohjelmistokehityksessä. Sen hankaluus ja ajanvienti vaihtelevat paljon riippuen testaustyökalujen- ja viitekehyksen valinnasta. Erityisen hankalaa on toimivan testiautomaation toteuttaminen graafiselle käyttöliittymälle. Tämän tutkielman tarkoituksena on vertailla eri testausviitekehysten toimivuutta graafisen käyttöliittymän testauksessa. Tavoitteena on selvittää, mitä merkittäviä eroja testausviitekehyksillä on, ja mitä hyötyä ne tarjoavat.