Ohjaus urheilijan kaksoisuran tukijana - Koski, Salla; Stenholm, Sonja (2017)
Tämän pro gradu -tutkielman tavoitteena oli tutkia korkeakouluissa opiskelevien yleisurheilijoiden opinto-ohjausta sekä urheilu- ja koulutusurien yhdistämistä. Tutkimuksen kannalta kiinnostavaa oli erityisesti se, miten ohjaus tukee urheilijan kaksoisuraa. Tutkimuksen taustaosiossa perehdyttiin opinto-ohjaukseen urheilijan polulla, urheilijan tukiympäristöihin sekä aiempaan kaksoisuratutkimukseen.