Keskisuomalaiset yritykset ilmastokasvattajina - Föhr, Tero (2017)
Ilmastonmuutos vaikuttaa koko globaaliin yhteiskuntaan ja muuttaa ihmisten, yritysten ja valtioiden toimintaympäristöä. Uuteen perusopetuksen opetussuunnitelmaan sisältyvät oleellisesti kestävä kehitys, johon kuuluu ilmastokasvatus sekä koulun ulkopuolisten tahojen kanssa oppiminen. Yritysten on huomioitava ilmastonmuutos toiminnassaan ja ne voisivat hyötyä vastuullisesta osallistumisesta ilmastokasvatukseen sidosryhmissään.