Yliopisto-opiskelijoiden kokema stressi ja opiskelukuormituksesta palautuminen - Liikala, Krista; Sivula, Sanna (2017)
Tutkimuksessa selvitettiin Jyväskylän yliopiston toisen ja neljännen vuosikurssin opiskelijoiden kokemaa stressiä ja opiskelukuormituksesta palautumista. Tutkimus on osa Jyväskylän yliopiston Student Life -rahoitteista Onko hoppu? (opiskelijoiden Hyvinvointi, Opiskelusta Palautuminen ja Urahallintataidot) -opiskelijatutkimusta. Tavoitteenamme oli tarkastella Student Life -toimintaan osallistuneiden opiskelijoiden stressiä ja opiskelukuormituksesta palautumista.