The use of forests in climate change mitigation : a literature review on Finland's planned increase in the use of forests and the proposed LULUCF regulation - Kovalainen, Jasmin (2017)
Metsien käyttö ilmastonmuutoksen hillinnässä : kirjallisuuskatsaus Suomen suunnitelmista lisätä metsien käyttöä sekä LULUCF-asetusehdotuksesta.