Developing a sustainability assessment framework : case environmental programme of Central Finland - Kemppainen, Jenni (2017)
Kestävän kehityksen arviointimallin kehittäminen : case Keski-Suomen ympäristöohjelman 2010-2015 toteuman arviointi.