Aistikanavapohjaisesti eriytetyn verkko-oppimisympäristön analyysi - Heinilä, Joona (2017)
Tutkimuksessa analysoidaan verkko-oppimisympäristön oppimateriaalin eriyttämistä aistikanavapohjaisesti. Oppimateriaalin eriyttämiseen käytetään VARK-miellejärjestelmämallia, joka pyrkii tukemaan oppilaan oppimismieltymyksiä luokittelemalla kyselyn avulla oppilaat visuaalisen, auditiivisen, lukija–kirjoittaja- ja kinesteettisen aistipreferenssin mukaan ja tarjoamalla luokittelun perusteella heille erilaisia oppimisstrategioita.