Forming ideal public-private partnerships for export practices : case exporting Resource Wisdom - Tolonen, Otso (2017)
Vaikuttavien julkisen ja yksityisen sektorin vientikumppanuuksien muodostaminen : tapaustutkimus: Resurssiviisaus vientituotteeksi.