Teaching English through Arts in upper secondary school : a photographic teaching material package - Hämäläinen, Ville (2017)
Lukion opetussuunnitelma uudistui vuonna 2015. Uudistuneessa OPS:ssa kannustetaan oppiainerajat ylittävään laaja-alaiseen oppimiseen. Tämä tarjoaa uusia ja mielenkiintoisia lähestymistapoja kielenopettamiseen lukiossa. Tämä materiaalipaketti yhdistää kuvataiteen ja englannin kielen opettamisen valokuvauksen avulla. Valokuvia on tänä päivänä helppo ottaa, sillä lähes jokaisella on älypuhelin, johon on tavallisesti integroitu kamera. Kameran avulla oppilaat pääsevät toteuttamaan luovuuttaan, jota tällä hetkellä ei painoteta tarpeeksi opiskelussa.