"Es war eine unendliche Leere in mir" : eine kritische Diskursanalyse zu den Identitätskonstruktionen der mutmaßlichen Rechtsterroristin Beate Zschäpe in ihrer Aussage vor dem Gericht im Dezember 2015 - Ylä-Mattila, Anna-Maija (2017)
Vuonna 2011 saksalainen yhteiskunta järkyttyi vuosia kestäneen murhasarjan tultua ilmi. Uusnatsistisen terroristiryhmä NSU:n (Nationalsozialistischer Untergrund) oletettu kolmas jäsen Beate Zschäpe antoi ensimmäisen lausuntonsa vasta vuonna 2015. Vuonna 2013 alkaneessa oikeudenkäynnissä on syksyllä 2017 siirrytty loppupuheenvuoroihin.