Michael Monroe – miesrepresentaation armahtaja - Saarikoski, Elina (2013)
Tutkimukseni käsittelee suomalaista taiteilijaa, artistia, elävää rock-legenda Michael Monroeta ja hänen visuaalisuuttaan uudenlaisena miesrepresentaationa. Michael Monroe on otollinen tutkimuskohde, sillä hänen ainutlaatuinen ja rohkea heteronormatiivisia rajoja rikkova tyylinsä on tuonut esille miehuuden feminiinisen puolen.