Satelliittijärjestelmän linkkibudjettianalyysi - Rantanen, Sami (2013)
Tutkielmassa selvitetään kirjallisuuskatsauksen avulla DVB-S ja DVB-RCS standardien mukaisten interaktiivisten satelliittijärjestelmien linkkibudjettia. Toisen sukupolven standardien eli DVB-S2 ja DVB-RCS2 mukaisten järjestelmien erityispiirteiden huomioiminen linkkibudjetin kannalta on tutkielman keskeinen teema. Tutkielma pyrkii antamaan selkeän kuvan satelliittijärjestelmän linkkibudjetista sekä tuomaan näkökulmia satelliittijärjestelmien jatkotutkimukseen ja suunnittelutyöhön.