Ankle-Brachial Index and Cardio-Ankle Vascular Index and their association with cardiorespiratory fitness and leisure-time physical activity in men with type 1 diabetes - Alho, Iisa (2017)
Nilkka-olkavarsipainesuhteen ja verisuonten jäykkyyden yhteys hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoon sekä vapaa-ajan fyysiseen aktiivisuuteen tyypin 1 diabetesta sairastavilla miehillä.