A method for anomaly detection in hyperspectral images, using deep convolutional autoencoders - Penttilä, Jeremias (2017)
Menetelmä poikkeavuuksien havaitsemiseen hyperspektrikuvista käyttäen syviä konvolutiivisia autoenkoodereita.