Sparraussuhteen jännitteiset dialogiset ihanteet - Räihä, Elina (2017)
Viestinnän demokratisoituessa viestijöistä tulee organisaatioissaan yhä enemmän koko työyhteisön kouluttajia, valmentajia ja sparraajia sekä dialogisuuden edistäjiä. Dialogisuuden edistämisen vaateesta ja sparraajan roolin noususta ja huolimatta yhteisöviestinnän kentällä ei kuitenkaan tällä hetkellä vallitse yhtenevää käsitystä siitä, mitä dialogin ja dialogisuuden käsitteillä tarkoitetaan. Tämä tutkimus pyrkii osaltaan vastaamaan pyyntöön käsitteiden jatkomäärittelystä selvittämällä, mitä dialogisuus sparrausosaamisen kontekstissa tarkoittaa.