Orff-pedagogiikka yläkoulussa ja lukiossa - Aulos, Jade (2017)
Aiheenani on Orff-pedagogiikan käyttö yläkoulussa ja lukiossa. Kiinnostuin aiheesta huomatessani, että Orff-pedagogiikkaa käytetään lähinnä varhaisiän musiikkikasvatuksessa, kuten musiikkileikkikoulussa ja alakoulun musiikinopetuksessa, mutta ei juurikaan yläkoulussa tai lukiossa. Varhaisiän musiikkikasvatuksessa ja alakoulussa on huomattu, että Orff-pedagogiikan kokonaisvaltainen ja oppilaslähtöinen opetus soveltuu hyvin musiikin opiskeluun. Kuitenkin jostakin syystä tällainen opetustapa ei ole siirtynyt yläkouluun ja lukioon asti.