Narratives of femininity as means of promotion : a case study on Dove's advertisement and audience responses - Mustonen, Tiina (2017)
Tutkielman tarkoituksena on selvittää, miten yritykset ja organisaatiot voivat hyödyntää kohderyhmiensä palautetta mainontansa kehittämisessä houkuttelevammaksi yleisöilleen.