Tapaustutkimus kahdeksasluokkalaisten tiedonhakustrategioista internetlukemisessa - Korhonen, Juuso (2017)
Tutkielmassa selvitän, millaisia internetlukijoita ja -tiedonhakijoita yläkoululaiset ovat. Tarkastelen työssä tarkemmin neljän kahdeksasluokkalaisen internetissä tapahtuvaa tiedonhakuprosessia ja sen eri vaiheita.