"Hän ei enää yhtään ihmetellyt, miksi kaikki naiset haaveilivat lentäjistä" : mieheyden ja maskuliinisuuden representaatiot Niina Within teoksessa Taisit narrata, Stella - Lehtinen, Ulla (2017)
Tarkastelen kandidaatintutkielmassani mieheyden ja maskuliinisuuden representaatioita Niina Within kotimaisessa chick lit -teoksessa Taisit narrata, Stella. Tarkastelen teoksessa sitä, millaisia rooleja mieshenkilöille annetaan, millaisia maskuliinisuuksia teoksessa esiintyy ja tapaa, jolla miehiä ylipäätään kuvataan teoksessa. Kysyn, voidaanko teoksen katsoa tuottavan ja ylläpitävän lajityypin sisäistä ideaalimaskuliinisuutta. Pohdin myös, kuinka teoksessa kuvattu maskuliinisuus suhteutuu länsimaisen kulttuurin miesideaaliin.