Sosiaalityöntekijöiden rekrytointi - Pehunen, Tuija (2017)
Tutkimuksen tehtävänä on selvittää organisaatioiden tarjoamat organisaation ja työ- tai virkasuhteen edut, palkka ja palkitseminen rekrytoitaville sosiaalityöntekijöille. Työehtojen kokonaisuus muodostuu aineellisista ja aineettomista palkitsemistavoista. Aineellisia palkitsemisen tapoja ovat työn sisältö, koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua päätöksentekoon, työstä saatu palaute ja joustot työsuhteessa. Joustoja voi olla yksilöllinen elämäntilanteen huomioiva työaika tai mahdollisuus etätyöhön.