Moninkertaiset mestarit : musiikkialan opettajien koulutuspolut rakenteistumisen teorian heijastumana - Kuosmanen, Reetta (2017)
Maisterintutkielmani lähtökohtana on selvittää, millainen on musiikkialan opettajien koulutus Giddensin (1984a; 1984b) rakenteistumisen teorian heijastumana, niin yhteiskunnallisena kuin koulutuspoliittisena ilmiönä.