_version_ |
1799746138664861696
|
annif_keywords_txtF_mv |
vihannekset
hedelmät
marjat
terveysvaikutukset
ruokavaliot
|
annif_uris_txtF_mv |
http://www.yso.fi/onto/yso/p1240
http://www.yso.fi/onto/yso/p4647
http://www.yso.fi/onto/yso/p6656
http://www.yso.fi/onto/yso/p15449
http://www.yso.fi/onto/yso/p3790
|
author |
Kastén, Karin
|
author2 |
Liikuntatieteellinen tiedekunta
Faculty of Sport and Health Sciences
Liikunta- ja terveystieteet
University of Jyväskylä
Jyväskylän yliopisto
Terveyskasvatus
Health Education
50411
|
author_facet |
Kastén, Karin
Liikuntatieteellinen tiedekunta
Faculty of Sport and Health Sciences
Liikunta- ja terveystieteet
University of Jyväskylä
Jyväskylän yliopisto
Terveyskasvatus
Health Education
50411
Kastén, Karin
|
author_sort |
Kastén, Karin
|
building |
Jyväskylän yliopisto
JYX-julkaisuarkisto
|
datasource_str_mv |
jyx
|
department_txtF |
Liikunta- ja terveystieteet
|
faculty_txtF |
Liikuntatieteellinen tiedekunta
|
first_indexed |
2023-03-22T10:01:38Z
|
format |
Pro gradu
|
format_ext_str_mv |
Opinnäyte
Pro gradu
|
free_online_boolean |
1
|
fullrecord |
<?xml version="1.0"?>
<qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa</title><creator>Kastén, Karin</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Liikuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sport and Health Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Liikunta- ja terveystieteet</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyväskylä</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyväskylän yliopisto</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Terveyskasvatus</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Health Education</contributor><contributor type="oppiainekoodi">50411</contributor><subject type="other">eating habits</subject><subject type="other">eating behavior change</subject><subject type="other">group counseling</subject><subject type="other">vegetables</subject><subject type="other">intervention</subject><subject type="yso">ruokatottumukset</subject><subject type="yso">terveyskäyttäytyminen</subject><subject type="yso">ryhmäohjaus</subject><subject type="yso">interventio</subject><subject type="yso">sosiaalinen tuki</subject><subject type="yso">ruokavaliot</subject><subject type="yso">vihannekset</subject><subject type="yso">marjat</subject><subject type="yso">hedelmät</subject><subject type="yso">terveysvaikutukset</subject><subject type="yso">muutoksenhallinta</subject><available>2017-09-25T17:51:05Z</available><issued>2017</issued><type lang="fi">Pro gradu</type><type lang="en">Master's thesis</type><identifier type="other">oai:jykdok.linneanet.fi:1725295</identifier><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/55437</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201709253814</identifier><language type="iso">fin</language><rights lang="fi">Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights type="accesslevel" lang="fi">openAccess</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201709253814</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/55437/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201709253814.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201709253814.pdf" type="application/pdf" length="1247103" sequence="1"/><recordID>123456789_55437</recordID></qualifieddc>
|
id |
jyx.123456789_55437
|
language |
fin
|
last_indexed |
2024-05-13T20:04:47Z
|
main_date |
2017-01-01T00:00:00Z
|
main_date_str |
2017
|
online_boolean |
1
|
online_urls_str_mv |
{"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/55437\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201709253814.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201709253814.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
|
oppiainekoodi_txtF |
50411
|
publication_first_indexed |
2017-03-22T10:01:38Z
|
publishDate |
2017
|
record_format |
qdc
|
source_str_mv |
jyx
|
spellingShingle |
Kastén, Karin
Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
eating habits
eating behavior change
group counseling
vegetables
intervention
ruokatottumukset
terveyskäyttäytyminen
ryhmäohjaus
interventio
sosiaalinen tuki
ruokavaliot
vihannekset
marjat
hedelmät
terveysvaikutukset
muutoksenhallinta
|
subject_txtF |
Terveyskasvatus
|
thumbnail |
https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_55437&index=0&size=large
|
title |
Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
|
title_full |
Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
|
title_fullStr |
Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
|
title_full_unstemmed |
Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
|
title_short |
Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
|
title_sort |
kasvisten hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
|
title_txtP |
Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
|
topic |
eating habits
eating behavior change
group counseling
vegetables
intervention
ruokatottumukset
terveyskäyttäytyminen
ryhmäohjaus
interventio
sosiaalinen tuki
ruokavaliot
vihannekset
marjat
hedelmät
terveysvaikutukset
muutoksenhallinta
|
topic_facet |
eating behavior change
eating habits
group counseling
hedelmät
interventio
intervention
marjat
muutoksenhallinta
ruokatottumukset
ruokavaliot
ryhmäohjaus
sosiaalinen tuki
terveyskäyttäytyminen
terveysvaikutukset
vegetables
vihannekset
|
url |
https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/55437
http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201709253814
|
work_keys_str_mv |
AT kastenkarin kasvistenhedelmienjamarjojensyömisenlisääntyminenryhmäohjauksessa
|