_version_ 1799746138664861696
annif_keywords_txtF_mv vihannekset hedelmät marjat terveysvaikutukset ruokavaliot
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p1240 http://www.yso.fi/onto/yso/p4647 http://www.yso.fi/onto/yso/p6656 http://www.yso.fi/onto/yso/p15449 http://www.yso.fi/onto/yso/p3790
author Kastén, Karin
author2 Liikuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Sport and Health Sciences Liikunta- ja terveystieteet University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Terveyskasvatus Health Education 50411
author_facet Kastén, Karin Liikuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Sport and Health Sciences Liikunta- ja terveystieteet University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Terveyskasvatus Health Education 50411 Kastén, Karin
author_sort Kastén, Karin
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Liikunta- ja terveystieteet
faculty_txtF Liikuntatieteellinen tiedekunta
first_indexed 2023-03-22T10:01:38Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Kasvisten, hedelmien ja marjojen sy&#xF6;misen lis&#xE4;&#xE4;ntyminen ryhm&#xE4;ohjauksessa</title><creator>Kaste&#x301;n, Karin</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Liikuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sport and Health Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Liikunta- ja terveystieteet</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Terveyskasvatus</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Health Education</contributor><contributor type="oppiainekoodi">50411</contributor><subject type="other">eating habits</subject><subject type="other">eating behavior change</subject><subject type="other">group counseling</subject><subject type="other">vegetables</subject><subject type="other">intervention</subject><subject type="yso">ruokatottumukset</subject><subject type="yso">terveysk&#xE4;ytt&#xE4;ytyminen</subject><subject type="yso">ryhm&#xE4;ohjaus</subject><subject type="yso">interventio</subject><subject type="yso">sosiaalinen tuki</subject><subject type="yso">ruokavaliot</subject><subject type="yso">vihannekset</subject><subject type="yso">marjat</subject><subject type="yso">hedelm&#xE4;t</subject><subject type="yso">terveysvaikutukset</subject><subject type="yso">muutoksenhallinta</subject><available>2017-09-25T17:51:05Z</available><issued>2017</issued><type lang="fi">Pro gradu</type><type lang="en">Master's thesis</type><identifier type="other">oai:jykdok.linneanet.fi:1725295</identifier><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/55437</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201709253814</identifier><language type="iso">fin</language><rights lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights type="accesslevel" lang="fi">openAccess</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201709253814</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/55437/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201709253814.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201709253814.pdf" type="application/pdf" length="1247103" sequence="1"/><recordID>123456789_55437</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_55437
language fin
last_indexed 2024-05-13T20:04:47Z
main_date 2017-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2017
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/55437\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201709253814.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201709253814.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 50411
publication_first_indexed 2017-03-22T10:01:38Z
publishDate 2017
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Kastén, Karin Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa eating habits eating behavior change group counseling vegetables intervention ruokatottumukset terveyskäyttäytyminen ryhmäohjaus interventio sosiaalinen tuki ruokavaliot vihannekset marjat hedelmät terveysvaikutukset muutoksenhallinta
subject_txtF Terveyskasvatus
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_55437&index=0&size=large
title Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
title_full Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
title_fullStr Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
title_full_unstemmed Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
title_short Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
title_sort kasvisten hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
title_txtP Kasvisten, hedelmien ja marjojen syömisen lisääntyminen ryhmäohjauksessa
topic eating habits eating behavior change group counseling vegetables intervention ruokatottumukset terveyskäyttäytyminen ryhmäohjaus interventio sosiaalinen tuki ruokavaliot vihannekset marjat hedelmät terveysvaikutukset muutoksenhallinta
topic_facet eating behavior change eating habits group counseling hedelmät interventio intervention marjat muutoksenhallinta ruokatottumukset ruokavaliot ryhmäohjaus sosiaalinen tuki terveyskäyttäytyminen terveysvaikutukset vegetables vihannekset
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/55437 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201709253814
work_keys_str_mv AT kastenkarin kasvistenhedelmienjamarjojensyömisenlisääntyminenryhmäohjauksessa