Etäteknologiaa hyödyntävän kuntoutuksen vaikuttavuus elämänlaatuun sydänkuntoutujilla - Aaltonen, Laura (2017)
Etäteknologiaa hyödyntävä kuntoutus voi tuoda uusia ulottuvuuksia kuntoutuksen toimintamalleihin. Sen vaikuttavuutta elämänlaatuun ei ole juuri tutkittu (Rintala ym. 2017). Tämän pro gradu -tutkielman tarkoitus oli selvittää etäteknologian vaikuttavuutta elämänlaatuun kuntoutuksessa sydänkuntoutujilla. Lisäksi tutkimuksessa selvitetään teknologian aiemman käytön sekä fyysisen aktiivisuuden yhteyttä elämänlaadun eri ulottuvuuksiin.