Die Superprolls aus Dunkeldeutschland : Die den Ostdeutschen gegebene Identitäten in Bezug auf die Bezeichnung Ossi - Junttila, Päivi (2017)
Yksi vähemmistöihin suhtautumisen tyypillisistä piirteistä yhteiskunnassamme on se, että niiden edustajille annetaan erilaisia, usein stereotyyppisiä identiteettejä tiettyjen nimitysten kautta. Tällaisille nimityksille on näennäisestä leikillisyydestä huolimatta ominaista jokseenkin negatiivinen lataus, joka aiheuttaa useiden ihmisten mielessä ennakkoluuloihin perustuvia assosiaatioita kyseisen vähemmistön edustajista puhuttaessa.