Asuntomarkkinoiden hintamuutoksien vaikutus talouden kehittymiseen - Maksimainen, Tuomas (2017)
Tässä pro gradu -tutkielmassa tutkitaan asuntomarkkinoiden hintamuutoksien vaikutuksia talouden kehittymiseen. Asuntomarkkinoiden asema taloudessa on merkittävä niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Asuntomarkkinat ovat olleet kehittyneissä talouksissa turbulenssia aiheuttava tekijä ja tämän vuoksi hyvin kattavasti tutkittu talouden osa-alue.