Effect of CBASP therapy on the neurophysiological responses to pictures of neutral faces in depression : an event-related potential study - Salmi, Kristina (2017)
Tämä pro gradu -tutkielma tarkastelee masentuneiden ja terveiden koehenkilöiden tunnetiedon käsittelyn eroja. Tarkoituksena on selvittää, onko masentuneiden ja terveiden koehenkilöiden välillä eroa kasvonilmeiden välittämän tunnetiedon käsittelyssä aivoissa, ja vaikuttaako kognitiivis-behavioraalinen CBASP-psykoterapia aivovasteisiin.